Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
13:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 24 июня

Криминальная хроника на 24 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

23 червня п. р. о 11.45 до співробітників Нікопольського міського відділу міліції звернувся 68-річний мешканець с. Новоіванівка. Заявник повідомив про те, що в період часу з 22.00 до 00.30 з 21 на 22 червня троє невідомих молодиків, зламавши вхідні двері, зайшли до його будинку та зачинивши пенсіонера в одній із кімнат, заволоділи його велосипедом та грошима у сумі 460 грн. Загальна сума заподіяного збитку склала 560 грн. За скоєння злочину, співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Нікопольського міського відділу міліції затримані 23-х та 19-річні мешканці с. Новоіванівка. Також встановлена особа третього непрацюючого, 19-річного співучасника злочину. Викрадені гроші та велосипед у зловмисників вилучені. За даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище»). Також приймаються заходи щодо затримання третього зловмисника.

23 червня п. р. о 12.10 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Павлоградського міського відділу міліції під час проведення огляду в одному із будинків по вул. Мічуріна у непрацюючого, 21-річного місцевого мешканця було вилучено 555 рослин коноплі, вагою 15 кг, а також саморобний пристрій для куріння коноплі. Наразі, вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на експертизу. За даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 310 Кримінального кодексу України («Посів або вирощування снотворного маку чи конопель»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (29.06.10 10:15): Большая просьба,кто,что знает о гибели человека на Победе.Почему здесь нет об этом никакой информации??:( Ответить | С цитатой
Kassandra  (25.06.10 16:08): А о Победе никто не пишет? О том что насмерть был сбит человек и от него сало что осталось... Самое противное, что малолетке, который это сделал всё сошло с рук... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте