Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
15:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Существующая система транспортного обслуживания признана неудовлетворительной

Существующая система транспортного обслуживания признана неудовлетворительной
У Дніпродзержинську пройшли громадські слухання, оголошені Управлінням транспорту та зв’язку Дніпродзержинської міської ради, з питань організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, якими існуюча система транспортного обслуговування визнана незадовільною.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі міського голови Дніпродзержинська.

За інформацією начальника Управління транспорту та зв’язку Дніпродзержинської міської ради Олександра Решетняка, про такий стан свідчать багатолюдні черги на зупинках, скарги городян на недотримання графіків руху на маршрутах сполучення з віддаленими районами, відхилення руху від маршрутної схеми, самовільні ухилення водіями від дотримання режиму у будь-який час робочого графіку.

Об’єктивною причиною зменшення транспорту на маршрутах автоперевезень в останні два роки Олександр Решетняк назвав скорочення кількості маловмісних автобусів на користь великоємних, суб’єктивними – пошук власниками автопідприємств більш вигідних умов роботи і як наслідок, переведення автобусів на маршрути в інші міста або припинення цього виду діяльності взагалі.

При обговоренні питань проведення нового конкурсу на автоперевезення, укладання нових угод всі учасники громадських слухань наполягали на створенні таких умов, які б посилювали контроль за організацією перевезень, оптимізації транспортної мережі, врахування місцевих особливостей та відповідно обґрунтовані розрахунки тарифів.

Громадські слухання пройшли під головуванням першого заступника міського голови Валерія Коліуша та за участю депутатів міської ради, представників Головного управління економіки міськради, Державтоінспекції Головавтотрансінспекції, керівників підприємств-перевізників, представників ЗМІ, громадських організацій. Більшість пропозицій учасників слухань визнані доцільними та будуть враховані при проведенні конкурсу.

Довідка: У Дніпродзержинську щодня на міських автобусних маршрутах працює у середньому 380 одиниць транспорту, з них автобусів середньої місткості – 80 (21% від загальної кількості), у тому числі 10 автобусів ПАЗ комунальної власності. Пасажирським та міським електротранспортом щодня перевозиться 160 тис. пасажирів: автотранспортом – 115 тис., електротранспортом -45 тис.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте