Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
14:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сумма задолженности по выплате зарплаты сократилась на четверть

Сумма задолженности по выплате зарплаты сократилась на четверть
У Дніпродзержинську загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати на 23 підприємствах та організаціях міста становить 5,9 млн грн, що на 24,4% менше, ніж на початку року.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у Головному управлінні економіки Дніпродзержинської міської ради.

У порівнянні до попереднього місяця заборгованість з виплати заробітної плати зменшилась на 16,9% або на 1,2 млн грн.

За видами економічної діяльності заборгованість становить: у промисловості – 2,6 млн грн (зменшення на 0,1 млн грн від початку року), у транспортній галузі — 1,2 млн грн (збільшення на 0,4 млн грн.), у будівництві — 1,5 млн грн (зменшення на 0,6 млн грн).

На 12 економічно активних підприємствах міста сума заборгованості становить 3,5 млн грн (59,3% від загальної суми по місту); на 11 підприємствах, проти яких порушено провадження у справі про банкрутство, — 2,4 млн грн. (40,7%), на підприємствах, які припинили діяльність, заборгованість відсутня.

Довідка: Сума невиплаченої заробітної плати станом на 1 січня 2010 року по економічно активним підприємствам Дніпродзержинська становила 4627,5 тис грн. і скоротилась у порівнянні з попереднім місяцем на 39,3%.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Горводоканал  (18.06.10 23:57): Уважаемые, к этой сумме прибавьте еще 3 млн грн по участку Аульского водовода. Нам зарплата не выплачена за февраль 2009 года. Это вам сразу будет +50%!!! Не занимайтесь очковтирательством господа! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте