Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
14:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 16 июня

Криминальная хроника на 16 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

15.06.2010 о 00.50 до Нікопольського МВ міліції надійшло повідомлення про те, що до хірургічного відділення однієї з лікарень з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини госпіталізований 48-річний непрацюючий місцевий мешканець. За скоєння злочину працівниками міліції була затримана 43-річна співмешканка постраждалого, яка за місцем мешкання, після спільного розпиття спиртних напоїв під час сварки кухонним ножем спричинила чоловікові вказане поранення. Знаряддя злочину вилучено. Слідчим відділом Нікопольського МВ порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»).

15.06.2010 о 19.30 в одному з будинків по вул. Українській, що в с. Безбородькове Солонянського району, в ході оперативно-розшукових заходів працівниками міліції у непрацюючого 42-річного господаря помешкання були вилучені боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни: 2 гранати «Ф-1» без запалів та 3 артилерійські снаряди 72-го калібру. Вилучене знешкоджено працівниками вибухово-технічної служби. Слідчим відділом Солонянського РВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

15.06.2010 о 12.00 в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з будинків по вул. Радянській м. Новомосковська у 34-річного непрацюючого, раніше судимого мешканця смт. Меліоративне вилучено 200 патронів калібру 5,6 мм. Слідчим відділом Новомосковського МВ вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

15.06.2010 о 08.05 до Саксаганського РВ міліції м. Кривого Рогу звернувся 18-річний студент одного з вишів міста з заявою про те, що о 07.20 біля одного з будинків по вул. Подбєльського двоє невідомих, побивши руками по тулубу, заволоділи ланцюжком і хрестиком з жовтого металу та мобільним телефоном. Сума збитку склала 1600 гривень. За скоєння злочину затриманий 21-річний непрацюючий молодик. Слідчим відділом Саксаганського РВ порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»). Прийняті заходи до встановлення та затримання співучаснику скоєння злочину.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Серёжа  (16.06.10 22:54): Не засоряйте сводку, граната без запала Это не граната. А патроны отказной материал. Изымайте реальное оружие. Стыд, да позор. Предлагаю проверить откуда гранаты без запала и именно 200 патронов а не199 и не 201. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте