Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
18:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сотрудники МЧС участвовали в проведении Недели безопасности жизнедеятельности в школах

Сотрудники МЧС участвовали в проведении Недели безопасности жизнедеятельности в школах
За статистикою, в Україні щодня гине троє дітей, а під час канікул кількість нещасних випадків суттєво зростає. Тож традиційно перед тим, як малеча й старшокласники відправляться на довгоочікуваний відпочинок, фахівці МНС спільно з освітянами проводять у дитсадочках, школах, ліцеях та гімназіях профілактичні бесіди: як вести себе вдома й на вулиці, під час перебування на природі й у місті, повному небезпек, у разі виникнення різних надзвичайних ситуацій тощо.

Напередодні літніх канікул у дошкільних виховних та навчальних закладах Дніпропетровщини пройшли Тижні безпеки життєдіяльності, активними учасниками яких стали люди у формі МНС. Вони зустрілися з педагогами, батьками й дітьми, розповівши їм про правила безпечної поведінки, продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки й обладнання, поповнили куточки з ОБЖД тематичною наочністю, показали майстер-класи з користування первинними засобами пожежогасіння та надання невідкладної медичної допомоги. У багатьох школах та дитсадках теорію поєднали з практикою, потренувавшись швидко й організовано залишати приміщення навчальних чи виховних закладів у випадку несподіваного лиха.

У рамках Тижня безпеки життєдіяльності сотні дітей та підлітків з різних куточків Дніпропетровщини відвідали місцеві підрозділи та пожежно-рятувальну виставку Головного управління МНС України в області, ознайомившись з її експозицією, а також прослухавши розповідь про нелегкі будні МНС і ту профілактичну роботу, яку проводять його працівники задля того, щоб унеможливити в регіоні випадки травмування й загибелі неповнолітніх.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:




Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте