Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
18:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепропетровских школах состоялись дни гражданской обороны, а в детских садах - недели безопасности ребенка

В Днепропетровских школах состоялись дни гражданской обороны, а в детских садах - недели безопасности ребенка
retro.samnet.ru
Показові заняття з цивільної оборони, а саме підсумкові уроки з основ безпеки життєдіяльності, пройшли у 8 загальноосвітніх школах.

Про це повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Дніпропетровської міської ради.

На відкритих заняттях школярі відпрацьовували навички поводження у надзвичайних ситуаціях - вихід з приміщення школи (евакуація) під час пожежі, вибуху, розлиття небезпечних речовин тощо. Окрім того, школярам демонстрували фільми про надзвичайні ситуації і роботу рятувальників та проводили уроки у формі вікторин, зазначають в управлінні. У дитячих садках вихователі навчали дітлахів правилам особистої безпеки у формі ігрових та театралізованих занять, враховуючи вік вихованців. Зокрема, малечі розповідали про правила безпечного перебування вдома та на вулиці, поводження з незнайомими людьми та у багатолюдних місцях. Окрім того, дітей навчали викликати спеціальні служби, які готові у разі необхідності прийти на допомогу.

Дні цивільної допомоги та тижні безпеки дитини проводяться щорічно у школах та дитячих садка. Їх мета – навчити дітей поводитися у надзвичайних ситуаціях, надавати першу медичну допомогу, виготовляти засоби захисту органів дихання та інше.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте