Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
23:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новые тарифы на услуги по централизованному водоснабжению

Новые тарифы на услуги по централизованному водоснабжению
19 травня виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання, що надаються комунальним виробничим підприємством «Міськводоканал», відхиливши проект розрахунків тарифів на послуги водовідведення.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», нові тарифи на послуги з водопостачання встановлено для населення на рівні 2,28 грн за кубометр, для бюджетних установ – 3,05 грн за кубометр, для інших споживачів – 3,97 грн за кубометр.

Підвищення тарифів на водопостачання обумовлено зростанням вартості покупної води: з серпня 2009 року Аульський водовід встановив вартість покупної води на рівні 0,95 грн, існуючий з травня 2008 року тариф на послуги з водопостачання у місті враховував вартість покупної води на рівні 0,73 грн.

На розгляд квітневої сесії міської ради та попередніх засідань виконкому був запропонований новий тариф на послуги з водопостачання на рівні 2,65 грн для населення, та після детального вивчення структури тарифу віднайдено можливість його оптимізації із скороченням проектних розрахунків на 0,37 грн, що і затверджено виконкомом міської ради 19 травня.

Рішення набуває чинності з 1 червня 2010 року.

Із запропонованими проектними розрахунками тарифів на послуги з водовідведення на рівні 2,80 грн. для населення за кубометр виконком міської ради не погодився, запропонувавши повторно вивчити можливість його оптимізації у бік скорочення.

Питання затвердження тарифів на послуги з водовідведення заплановано винести на розгляд позачергового виконкому міської ради 26 травня.

Управлінню житлового господарства міської ради спільно з КВП «Міськводоканал» доручено звернутися до Державної академії житлово-комунального господарства Міністерства з питань житлово-комунального господарства України щодо здійснення розрахунку науково обґрунтованих нормативів питного водопостачання та норм питомого водоспоживання населенням Дніпродзержинська.

Довідка: З 1 червня 2009 року функції водопостачання та водовідведення у Дніпродзержинську здійснює КВП «Міськводоканал», на «Дніпродзержинськводоканалі» працює ліквідаційна комісія. Рішенням виконкому тимчасово –поширено дію тарифів ДВК на підприємство «Міськводоканал» в існуючих розмірах: водопостачання для населення – 1,48 грн за кубометр, бюджетні установи та інші споживачі – 3,54 грн за кубометр; послуги водовідведення для населення — 1,50 грн за кубометр, для бюджетних установ та інших споживачів – 3,10 грн за кубометр.
Gorod.dp.ua на Facebook.


никуся  (15.06.10 11:36): у нас предвидетсяы снижение цен на "водопостачання". До 1 июня цена составляла 2.98 за 1 куб. воды для населения. Ответить | С цитатой
Алекс  (23.05.10 11:47): Да,просто замечательно,за воду,которую невозможно пить платить такие тарифы...Доведут народ,что будут скважины в подвале бить,а они пусть сами в своей вонючей,грязной воде купаются и детям есть готовят((( Ответить | С цитатой
мик  (20.05.10 21:44): потрепались, а дальше что!!!? Ответить | С цитатой
Житель  (20.05.10 11:39): Ну и сколько же будет куб? Гривен 5,00 по счетчику. Тогда сколько же будут брать с чел. без счетчика? Гривен 50. Как семья из 4-х человек сможет за воду только заплатить 200 грн. в/мес. Такие расчеты как-будто мы каждый день слонов купаем в ванной, да еще по несколько раз в день. Такое впечатление, что всю зарплату нужно сразу отдавать коммунальщикам, а их аппетиты все растут и растут. Ответить | С цитатой
Кондрат  (20.05.10 07:40): Наивный Михуил, не с подачи ли правительства , с их согласия поднимаются эти тарифы, открой глаза и опустись на землю... Ответить | С цитатой
Правдоруб  (19.05.10 21:54): C.ки. Полный беспредел. Возомнили себя местными царьками. Че хотят, то и творят. Ответить | С цитатой
Д.Дзержинский  (19.05.10 18:26): Ну, нас же периодически попугивают внезапными и "плановыми" показательными отключениями, чтобы мы морально были готовы платить бОльшие деньги за их ржавую воду, лишь бы не отключали совсем. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте