Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
19:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Одаренные дети получат подарки от городских властей

Одаренные дети получат подарки от городских властей
11channel.dp.ua
10 березня у міському Палаці дітей та юнацтва відбудеться урочисте нагородження переможців міського фестивалю «Собори наших душ».Захід відбудеться за участю міського голови Івана Куліченка.

У міському конкурсі « Собори наших душ» взяли участь понад тисячу учнів загальноосвітніх шкіл усіх типів та вихованці позашкільних закладів. Лауреатами стали 478 дітей, повідомляють в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.

Конкурс проходив за номінаціями « У долонях слова молодого до серця Україну піднесу» ( конкурс юних поетів, прозаїків, журналістів, композиторів) та « Наддніпрянські замальовки» - конкурс юних художників і майстрів декоративно – ужиткового мистецтва.

Цьогорічний конкурс ювілейний – десятий за рахунком. За результатами конкурсу- фестивалю щорічно виходять з друку збірка творів лауреатів літературно – мистецького свята та газета « Я», видання якого є презентацією кращих робіт юних журналістів, поетів, художників, юних майстрів декоративно – ужиткового мистецтва, зазначають в управлінні освіти та науки.

Учасники конкурсу будуть нагороджені почесними грамотами управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради, отримають подарунки. Переможці конкурсу представлятимуть Дніпропетровськ на обласному та Всеукраїнському конкурсах.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дэн  (10.03.10 12:33): Любой талант, если он есть, дается человеку при рождении, и следовательно не заслуживает каких-то особых наград. Если авторов лучших работ награждают почетными грамотами, то призы должны получать все участники, если речь идет о детях. Ответить | С цитатой
LOKKI  (10.03.10 12:01): Рад за одаренных детей, но что же получат обычные, не настолько одаренные? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте