Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
23:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
25 лютого 2010 року в області сталося 3 пожежі, жодної – в самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у двох випадках стало коротке замикання в електричних мережах, в одному - необережне поводження з вогнем.

Збитки від вогню склали 77 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 25 тис. гривень.

Минулої доби в області на пожежах люди не постраждали.

Упродовж доби тривала ліквідація наслідків підтоплення ґрунтовими й талими водами. Унаслідок танення снігу виникло підтоплення 9 приватних будинків, 2 підвалів будинків, подвір’їв 33 приватних садиб загальною площею 5735 кв. м.

У Дніпропетровську підтоплення спостерігаються в Амур-Нижньодніпровському районі по вул. Гагринській, Богомаза, Полєнова, Новозаводській, Алмаатинській, Кочкіна, Вузловій; в Ленінському районі – по вулиці Якутській, Повстанській; в Індустріальному районі – по вулиці Степана Разіна. Окрім того, випадки підтоплення ззареєстровано у місті Марганець (вул. Маяковського), Магдалинівському (с. Котівка та Починософіївка) та Петриківському (с. Ульянівка) районах.

Упродовж дня відкачано воду з 17 приватних подвір’їв. Загалом працювало 30 чоловік, 11 одиниць техніки, стільки ж мотопомп. Роботи з відкачування води тривають.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте