Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
08:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Національний музей у Львові став переможцем Конкурсу музейних експозицій на Всеукраїнському музейному фестивалі у Дніпропетровську

Національний музей у Львові став переможцем Конкурсу музейних експозицій на Всеукраїнському музейному фестивалі «Музей третього тисячоліття», присвяченому 150-річчю з дня народження Д.І. Яворницького, який проходить з 7 по 12 листопада у Дніпропетровську.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», на фестивалі Національний музей у Львові представив експозицію «Народна вишивка кінця XVII — початку XX століття», яка познайомила глядача з однією з найбагатших фондових збірок музею і у всій повноті розкрила невичерпність і розмаїття прадавнього мистецтва народної вишивки».

Загалом, на Конкурсі музейних експозицій було представлено 34 експозиції з 32 музеїв України. Кожна експозиція отримала оцінку міжнародної Експертної ради за 12-бальною шкалою, і саме за результатами оцінки були визначені переможці. Організаторами Всеукраїнського музейного фестивалю «Музей третього тисячоліття» виступили: Дніпропетровська обласна державна адміністрація, Дніпропетровська обласна рада, Дніпропетровська міська рада та Дніпропетровський історичний музей ім. Д. І. Яворницького.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте