Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
08:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровському академічному театрі опери та балету — презентація нових імен в опері

У Дніпропетровському академічному театрі опери та балету 16 листопада о 19.00. відбудеться концерт-презентація нових імен в опері. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила адміністрація театру.

За інформацією адміністрації, на концерті будуть представлені молоді оперні виконавці: Олександр Благородний (баритон), Володимир Машлюк (баритон), Анастасія Щербатая (сопрано), Юлія Беліцька (сопрано) та диригенти Юрій Пороховик та Олександр Кулишов. Також у концерті приймуть участь народна артистка СРСР та України, лауреат Національної премії ім. Т. Г. Шевченка Нонна Суржина, народний артист України Едуард Сребницький, заслужений діяч мистецтв України Володимир Гаркуша, солістка опери Оксана Григоренко та симфонічний оркестр Дніпропетровського академічного театру опери та балету.

Як повідомила адміністрація, у програмі прозвучать арії, дуети, сцени з творів популярної оперної класики. Так, глядачі матимуть змогу почути твори таких всесвітньо відомих композиторів, як Вольфганг Амадей Моцарт, Джоаккіно Россіні, Джузеппе Верді, Петро Чайковський, Микола Римський-Корсаков, Сергій Рахманінов.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте