Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 01 июля 2024
23:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Придніпровська залізниця завершує будівництво двох нових вокзалів

Державне підприємство «Придніпровська залізниця» завершує будівництво двох нових вокзалів на станції Синельникове-II (Дніпропетровська область) та у Запоріжжі. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-центрі Придніпровської залізниці.

За інформацією прес-центру, відкриття вокзалу на станції Синельникове-II заплановано на 4 листопада до Дня залізничника. Остаточний термін введення в експлуатацію вокзалу в Запоріжжі поки що не встановлено, але, як з’ясувало інформагентство, його будівництво також знаходиться на завершальній стадії.

«Спорудження нового вокзалу на станції Синельникове-II було розпочато в жовтні 2004 року і велося силами будівельних підрозділів Придніпровської залізниці спільно з іншим генеральним підрядником — ТОВ «Євротекс». На будівництво було виділено 5,8 мільйонів гривень, на сьогодні будівельниками освоєно 4,3 мільйони», — розповіли у прес-центрі придніпровської залізниці.

Основним аргументом для початку будівництва стала безпека пасажирів, оскільки стара будівля вокзалу була споруджена наприкінці XIX століття і мала певні дефекти несучих конструкцій.

В результаті технічних обстежень та підрахунків, фахівці залізниці з’ясували, що реконструкція старого вокзалу коштуватиме дорожче, ніж будівництво нового.

«Новий двоповерховий вокзальний комплекс розрахований на 100 пасажирів. Зовні він представляє собою сучасну споруду, виконану в європейському стилі. Передбачені спеціальні об’єкти для людей з обмеженими фізичними можливостями. Встановлено спеціальні вітражі з алюмінію та тонованого скла, які призначені знизити вплив сонячної радіації…», — розповіли у прес-центрі.

Як стало відомо, вестибюль, зал очікування, касова зала, довідкове бюро та інші служби для обслуговування пасажирів знаходитимуться на першому поверсі, на другому будуть розташовані служби технічного призначення.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (52)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (14)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (9)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте