Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Команда Дніпропетровської області — на другому місці Чемпіонату України з художньої гімнастики

Команда гімнасток Дніпропетровської області виборола друге загальнокомандне місце на Чемпіонаті України з художньої гімнастики, який проходив 14-19 жовтня у Дніпродзержинську. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила голова Дніпропетровської обласної федерації з художньої гімнастики Тетяна Молчанова.

За інформацією Тетяни Молчанової, перше місце завоювала команда Київської області, третє — Автономної Республіки Крим.

Як повідомила голова Дніпропетровської обласної федерації з художньої гімнастики, гімнастки команди Дніпропетровської області Інга Кожохіна, Олександра Пережогіна, Зінаїда Бондаренко, Катерина Анненкова, Анна Туктарова та Ольга Скударнова завоювали срібні медалі в багатоборстві групових вправ на Чемпіонаті України з художньої гімнастики. У тому ж складі, але без Ольги Скударнової, дніпропетровські гімнастки вибороли золоті медалі в фінальних групових вправах зі стрічками та срібні медалі — в фінальних вправах з обручами та булавами. Всі ці дівчата є вихованками дніпропетровської Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з художньої гімнастики Обласної ради Спортивного товариства профспілок «Україна».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте