Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Нікополі відбудеться 2-й Всеукраїнський фестиваль козацької пісні «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине»

У Нікополі відбудеться 2-й Всеукраїнський фестиваль козацької пісні «Наша дума, наша пісня не вмре, не загине». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив помічник Нікопольського міського голови зі зв’язків із засобами масової інформації Володимир Злобінець.

Як поінформував Володимир Злобінець, Всеукраїнський фестиваль козацької пісні відбудеться 15 жовтня 2005 року о15.00. на площі біля будинку Нікопольської міської ради. У рамках фестивалю також пройде виставка робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва. Зараз оргкомітет фестивалю збирає авторські роботи і заявки на участь в експозиції.

Довідка: Чотири роки поспіль у вересні в селі Вишнівка Кременецького району Тернопільської області відбувається фестиваль козацької пісні “Байда”. Цього року він пройшов з 23 по 25 вересня і налічував понад 600 учасників. У святі взяли участь представники козацьких товариств і мистецькі колективи з Дніпропетровської, Вінницької, Чернігівської, Львівської, Рівненської, Харківської, Івано-Франківської, Полтавської, Хмельницької, Запорізької, Одеської та Херсонської областей.

Щороку у День Покрови Пресвятої Богородиці (14 жовтня) в Україні відзначається День українського козацтва.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте