Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 29 июня 2024
02:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новинки нонфікшн-літератури 2024 року

Новинки нонфікшн-літератури 2024 року

Нонфікшн — один із популярних жанрів сучасної літератури, який розповідає про складні речі простими словами. Кращі книги, які з'явилися в 2024 році.

Крім виходу великої кількості очікуваної белетристики, 2024 рік уже відзначився багатьма книгами зі сфери нехудожньої літератури, що варті уваги. Поціновувачі люблять нонфікшн за унікальний досвід, який дарують такі твори. Завдяки їм можна дізнатися цікаву інформацію з вузькоспеціалізованих сфер і загалом поглянути на світ та життя під кардинально іншим кутом. Про цьогорічні новинки в жанрі нонфікшн на українському ринку варто поговорити детальніше.


Стівен Пінкер, «Раціональність. Що це таке, чому важливе і чому трапляється так рідко»

Людство опинилось у надзвичайно цікавій ситуації, коли технічний прогрес не зрівнюється з соціальним. Новини про технологічні прориви межують у стрічці новин із божевільними теоріями змов. Чи існує ймовірність, що наш вид менш раціональний, ніж ми звикли вважати?

Це питання собі поставив вчений і популяризатор науки Стівен Пінкер. На його думку, людство надто боїться змін, тому часто ігнорує раціональний підхід, натомість віддаючи перевагу інтуїції та силі звички. Книга розкриває небезпеку такого підходу та інші неочевидні особливості людського мислення.

Ґреґ МакКеон, «Есенціалізм. Мистецтво визначати пріоритети»

Відчуття викладення себе на повну без досягнення задовільних результатів знайоме багатьом. На противагу цьому бізнес-консультант Ґреґ МакКеон пропонує концепцію есенціалізму. Вона покликана навчити помічати найсуттєвіше та відкидати зайве. Книга буде корисною для менеджерів і підприємців. А можливість придбати цю та інші книги в жанрі нонфікшн за вигідною ціною дозволить книжковий магазин ReadEat, що в останній рік став найбільш обговорюваною темою серед поціновувачів літератури.


Ендрю Мортон, «Діана: справжня історія з її вуст»

Життя Діани Спенсер, принцеси Вельської та справжньої ікони стилю кінця XX століття, обірвалось у 1997 внаслідок автотрощі. За шість років до цієї трагічної події журналіст та письменник Ендрю Мортон взяв у «народної принцеси» серію інтерв'ю. Історія леді Ді, розказана нею самою та доповнена рідними та друзями, розкриває особистість принцеси з тих сторін, які й зробили її народною улюбленицею Великої Британії.

Олександр Зінченко, «Як українці зруйнували імперію зла»

У липні 1991 року в повітрі витало відчуття, що існування непохитного моноліту СРСР добігає кінця. Коли саме стало остаточно зрозуміло, що розпад СРСР неминучий? Як Україні вдалося взяти курс саме на розпад імперії зла? Історик Олександр Зінченко у своїй роботі відтворює ті самі події 1991 року, доповнюючи їх розповідями очевидців та фактами з раніше засекречених документів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте