Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
07:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Новомосковске открыли Центр активности граждан

В Новомосковске открыли Центр активности граждан

Новое общественное пространство станет комфортным и безопасным местом проведения встреч и событий самой разной направленности.

Этот центр создан при поддержке европейских партнеров и при финансировании Швейцарии.

Расположен он в самом центре города и оборудован с учетом всех требований по безопасности в военное время.

Об открытии нового центра в Новомосковской громаде сообщили:

«У Новомосковській громаді зʼявився новий сучасний простір для зустрічей та подій - Центр активності громадян!

Це сучасний простір, де мешканці громади можуть обмінюватися думками та організовувати різноманітні заходи, обговорювати важливі рішення, навчатися та працювати.

Облаштували центр в приміщенні ПК «Металург», на першому поверсі.

На офіційне відкриття завітали міський голова Сергій Рєзнік, заступник голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Іван Начовний, координатор з цифровізації регіонів Сергій Гунько та регіональна координаторка у Дніпропетровській області Наталія Піскоха.

 «Я впевнений, що цей простір стане одним з таких місць, де наші громадські організації, активісти та волонтери зможуть проводити свої заходи, реалізовувати ініціативи, а також просто збиратись для спілкування. Приміщення повністю відповідає потребам, має все необхідне обладнання та меблі. Я дякую нашим партнерам за допомогу та підтримку в реалізації цього проекту», - зазначив міський голова Сергій Рєзнік.

Присутні наголосили на важливості впровадження таких ініціатив в громадах задля створення нових можливостей і підсилення комунікації між владою та мешканцями міста.

Відразу ж після офіційної частини відкриття, центр почав працювати. Психолог ГО «Душа нації в тобі» Ірина Чернова провела для присутніх психологічний тренінг на тему «Як зрозуміти і підтримати військових?».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте