Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ціни на номерні знаки: усе, що необхідно знати — МВС

Ціни на номерні знаки: усе, що необхідно знати — МВС

В Україні 20% номерних знаків, виданих цього року, є платними, причому найбільшою популярністю користуються "7777", а найменшою - "6666". Водії можуть заздалегідь забронювати звичайні номери за 360 грн або отримати індивідуальні номери за близько 1 тис. грн.

128 тисяч платних номерних знаків впродовж цього року отримали українці. Загалом це 20% усіх номерних знаків, що видав Головний сервісний центр у поточному році. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ, пише УНН.

За даними МВС 20% номерних знаків, що видав Головний сервісний центр у поточному році – це платні номери.

Найпопулярнішою комбінацією за даними міністерства залишається 7777. А найменшим попитом користується комбінація – 6666.

У відомстві нагадують, що платні номери не є обов’язковими, і їх видають виключно за бажанням водіїв.

Правоохоронці також зазначають, що у всіх кермувальників є можливість попередньо забронювати комбінацію цифр зі звичайних номерних знаків. Це обійдеться власнику авто у 360 грн.

Крім того, є можливість замовити індивідуальний номерний знак (наприклад, ім'я, прізвище чи окреме слово). Вартість такого номера коштуватиме близько 1 тис. грн.

Водночас, МВС відзначає, що такий номерний знак не може мати більше 8 символів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (24.11.23 08:42): Какая прелесть)))в принципе их и так было видно(с комплексами))),а теперь количество увеличится,ибо цена упала.ждём 7777 на дЕо. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті