Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 24 июня 2024
16:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Из-за рашистов футбольный клуб Днепропетровщины снялся с чемпионата Украины

Из-за рашистов футбольный клуб Днепропетровщины снялся с чемпионата Украины

Успешно выступавший в Первой лиге профессионального футбола Украины, ФК «Скорук» из Томаковки нашей области пропустит предстоящий чемпионат.

Не один год «Скорук» достойно представлял нашу область в профессиональном футболе Украины. Команда прошла трудный и интересный путь от любителей во вторую, первую лиги, успешно играя там.

Но взрыв врагами Каховской ГЭС привел к огромным проблемам аграрного клуба. У его президента клуба Максима Скорука (занимающегося сельским хозяйством) сейчас нет возможности финансировать команду.

Вчера клуб заявил о снятии с чемпионата первой лиги.

Вот что об этом рассказал известный футбольный журналист (много лет сотрудничавший с этой командой) Андрей Днепровский:

«Впевнений це було дуже важке рішення …

ВІЙНА …. 

На протязі багатьох років мав величезне задоволення медійно співпрацювати з командою і це дійсно були атмосферні пригоди та крутий шлях на гору! Від обласних змагань до історичного потрапляння невеликого але самобутнього ФК «Скорук» у ПФЛ! Друга, Перша Ліга і … ось клуб бере паузу у виступах на професійному рівні. 

Впевнений «Скорук» повернеться сильнішим! 

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА:

«Футбольний клуб «Скорук» офіційно повідомляє про припинення виступів на рівні Першої ліги ПФЛ чемпіонату України у сезоні 2023/24. 

ФК «Скорук» - аграрна команда, яка фінансується родиною президента клубу Максима Анатолійовича Скорука, а у зв’язку з підривом рашистами Каховської ГЕС, земельні ділянки Нікопольщини залишились без водопостачання і не мають зрошення, в наслідок чого власник клубу кожного дня отримує великі збитки. Керівництво клубу до останнього моменту намагалося вирішити питання із подальшим фінансуванням на найближчий сезон, але, нажаль, у ситуації, що зараз склалася, усі спроби успіхом не увінчалися. 

Задля того, щоб футбольний клуб «Скорук» не зник остаточно, керівництво клубу прийняло рішення пропустити сезон у Першій лізі ПФЛ 2023/24. 

Керівництво ФК «Скорук» дякує Збройним силам України за можливість виступати у минулому сезоні в Першій лізі, дякуємо тренерсько-адміністративному штабу за плідну роботу, дякуємо усім футболістам команди за самовіддану гру, і дякуємо усім нашим палким вболівальникам за підтримку, котру команда завжди відчувала, навіть граючі домашні матчі за півтисячі кілометрів від Нікопольщини! 

У сезоні 2023/24 ФК «Скорук» залишається без дорослої команди, але дитячо-юнацька футбольна школа «Скорук» продовжить роботу, де залишається весь тренерсько-адміністративний штаб. ДЮСШ «Скорук» у цьому році виступатиме у двох вікових категоріях на рівні ДЮФЛУ (чемпіонат України) і ДЮФЛДО (чемпіонат Дніпропетровської області). 

Зі свого боку, керівництво клубу зробить усе, щоб повернутися на професійний рівень вже у сезоні 2024/25. Ми не прощаємося, а говоримо «до побачення», щоб за рік повернутися міцнішими, адже для того, щоб стрибнути вперед треба розбігтися і відійти назад». 








Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (16.06.23 11:59): Футбол нужен всегда, только помню последние домашние поединки ФК Днепр, приходило до тысячи зрителей, из миллионного города! А вы о каких-то посёлках и сёлах. Интересно, а что за год или два изменится для ФК Скорук? Моё мнение, скромнее надо быть, и футболистам-профессионалам, и тренерам, и владельцам/спонсорам клубов называющих своим именем ФК, если расчитываешь судьбу команды надолго, а не пока у тебя есть деньги. Кому интересно тратить деньги на чужое эго? Ответить | С цитатой
Судья Дред  (16.06.23 10:54): Ну что ж, работать пойдут.
Воду носить будут. Или ещё чем то полезным займутся.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)

•  У Павлограді хочуть витратити 137 мільйонів гривень на реконструкцію будинку для переселенців (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте