Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
10:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» выходит в лидеры Еврокубка!

БК «Прометей» выходит в лидеры Еврокубка!

В очередном туре Еврокубка 7 Дней баскетболисты из Слобожанского под Днепром обыграли испанский клуб «Ховентуд Бадалона» 95:90 и вышли в лидеры группы.

«Прометей» продолжает свое победное шествие в Европе. Очередной тур евротурнира 7 Дней стал для наших земляков знаковым. В ярком матче они обыграли одного из недавних лидеров группы, титулованный «Ховентуд», и вышли в единоличные лидеры группы.

Вот что об этой игре и турнирном положении команды рассказал сайт БК «Прометей»:

«БК "Прометей" - БК "Ховентут Бадалона" (Iспанiя) - 95:90 (26:20, 23:18, 23:19, 23:33). 1 лютого. Груповий турнiр 7DAYS EuroCup. Група А. 13 тур. Рига (Латвiя). Арена "Рига".

БК "Прометей": Кеннедi* (23 + 7 пiдбирань + 5 передач), Балвiн* (11), Агада* (15), Лукашов*, капiтан (3), Стефенс* (12 + 3 перехоплення), Клавелл (6), Классен (0), Санон (19), Липовый (3), Дiккi (3).

Епіграфом до протистояння "Прометея" та іспанського "Ховентуту" у 13-му турі 7DAYS EuroCup стосовно нашої команди, цілком могли підійти слова її головного тренера Ронена Гінзбурга напередодні поєдинку: "Це великий виклик для нас". Протягом двох останніх сезонів "Прометей" впевнено крокує на шляху до еліти континентального клубного баскетболу. Сьогоднішній поєдинок із авторитетним іспанським клубом мав стати для "червоно-білих" черговою відмінною перевіркою їхніх амбіцій та сьогоднішнього ігрового рівня. Тим більше, що на кону стояло лідерство у групі А Єврокубка.

Наша команда із честю витримала випробування потужним суперником! У дебюті поєдинку суперники по-різному будували свої атакуючі дії. Якщо "Прометей" чергував швидкий напад з атаками з периметра (вдалими були перші дві спроби у виконанні Стефенса та Кеннеді), то гості більше сподівалися на позиційний напад із його завершенням із нашої трисеундної зони. У рахунку постійно вів "Прометей", а на 5-й хвилині після чудового алей-упу, який завершив Ді Джей Стефенс, перевага найкращого клубу України досягла двозначної позначки – 16:6. За чотири наступні хвилини гості вдвічі скоротили своє відставання, проте на першу перерву команди все одно пішли за переваги "Прометея" - 26:20.

На 12-й хвилині після точного триочкового кидка Ді Джея Стефенса "Прометей" повернувся на "10+". Наша команда продовжувала діяти натхненно, перевершуючи суперника у командній грі та агресії. Таку чудову для iї вболівальників картину доповнювали і зразкові індивідуальні дії гравців. У плані результативності виділявся Ді Джей Кеннеді (16 очок за 20 хвилин), а блискучий прохід Калеба Агади з сиреною на велику перерву дозволив "Прометею" піти на відпочинок із гандикапом в 11 пунктів - 49:38.

Після п'ятнадцятихвилинної перерви зусиллями Парри (5 очок у перші хвилини третьої чверті) та Гая (4) гості зробили все можливе, щоб змінити хід зустрічі. Ривок бадалонців 11:2 дозволив їм за три хвилини наблизитись до "Прометею" на одне володіння (49:51), а потім взагалі вийти вперед на екваторі чвертi (54:53). У цей критичний момент атаки з периметра вдалися Агаді, Санону (двічі), Кеннеді та Липовому. Після влучання Олександра "Прометей" пішов на останній відпочинок із гандикапом "+15" (72:57).

"Ховентут" ще раз продемонстрував у цьому матчі, що вміє тримати удар і на передостанній хвилині поєдинку скоротив своє відставання до мінімуму (85:86), однак найкращий клуб України зумів довести гру до переможного завершення! Після цього поєдинку у нашої команди стало 69.2 відсотка перемог (9 успішних матчів із 13). У "Ховентута", французького "Бурга", нiмецького "Ратiофарм Ульма" - 61.5 відсотка (8 перемог у 13 поєдинках).

Італійська "Рейєр Венеція" має 53.8 відсотка (7 перемог). Ще три клуби - "Бурсаспор", "Германi Брешiя" та "Літкабеліс Паневежис" мають 46.2 відсотка (6 перемог).

Поза зоною плей-офф - "Клуж-Напока" та "Цедевіта Олімпія" - 4 та 3 перемоги відповідно».

Очередной матч в рамках Еврокубка «Прометей» проведет через неделю, 8 февраля, сыграв дома со словенской «Олимпией Цедевита».

Фото БК «Прометей».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте