Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
09:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пресс-конференция мера Днепродзержинска

Пресс-конференция мера Днепродзержинска
22 вересня о 13.00 в Інформаційному агентстві «Время» відбудеться прес-конференція міського голови Дніпродзержинська Ярослава Корчевського на тему: «Міська влада Дніпродзержинська звітує про свою роботу на відкритих зустрічах з жителями».

Ярослав Корчевський розпорядився скликати громадські слухання з питання щорічного звіту міського голови про свою роботу на відкритій зустрічі з городянами 23 вересня 2009 року.

Серед пріоритетних напрямків своєї роботи Ярослав Корчевський на перше місце ставить рішення складних екологічних питань. Міська влада використовує всі можливості, щоб привернути увагу офіційних структур, громадськості, міжнародних організацій до екологічних проблем Дніпродзержинська. Крім того, що місто є одним з найбільш забруднених в Україні за кількістю шкідливих промислових викидів, існує реальна погроза радіаційного забруднення території й акваторії Дніпра через сховища відходів уранового виробництва, що залишилися тут з радянських часів.

Передвиборна заява Ярослава Корчевського про необхідність надання Дніпродзержинську спеціального екологічного статусу, яке привернуло у свій час багато уваги й скептичних зауважень, не залишається тільки словами.

Докладніше про свою позицію й реальні дії мер Дніпродзержинська розповість на прес-конференції.

Довідка: Дніпродзержинськ (до 1936 року — Кам'янське) — місто обласного підпорядкування Дніпропетровської області, розташоване на правому і лівому берегах Дніпра, за 35 км на захід від Дніпропетровська. Площа — 138 км².
У Дніпродзержинську представлено майже весь спектр екологічних проблем: радіаційне забруднення, шкідливі викиди промислових підприємств в атмосферу та річку Дніпро, підтоплення, перенасиченість міського полігону побутових відходів. За даними Управління охорони навколишнього природного середовища Дніпродзержинської міської ради, загальний обсяг викидів в атмосферу становить 130,5 тис. тонн на рік. Обсяг викидів на 1 кв. км території міста — 914 тонн, це найбільше навантаження серед промислових міст України.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


олег  (08.09.12 23:00): Мир вам Ярослав Корчевский и вашей семье.Меня зовут Олег Майборода.я из Запорожья.Немного расскажу о себе.Мне 37лет.отец 5ти детей из которых 4 живут сомной и один живет в Вашем городе.На данный момент я пренадлежу церкви Свет Пробуждения.Нахожусь в тюремном служении.Заходим во все колонии Запорожской обл.Помогаем осужденным стать на путь лучший.Есть благодарности от управы и т.д.Но до церкви я 12лет прокололся. дважды был в местах лишения свободы. вообщем был уже на один шаг от могилы.Мы(молодежное служение)просим Вашего разрешения на проведение акции(концерта хип хоп против наркотиков и алкоголя)Для проведения акции нехватает одного это Вашего разрешения.Молимся за Вас иВашу семью дорогой Ярослав Корчевский.надеемся на Вашу помощь в спасении нашей и вашей молодёжи.Место проведения парк химиков. Ответить | С цитатой
[email protected]  (03.05.12 23:44): А как вы относитесь к помощи молодежи??? В днепродзержинске, мы тоесть человек 30+100 возможно желающих, сделать в парке химик вечернюю дискотеку с 19.00 до 22.00 один день 80-тых следущий день современные !!! площадка есть, сцена есть, желающие помочь в уборке и прочем есть, нам нужно только розрешение на все это от властей!!! (ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте