Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині правоохоронці виявили понад 1400 кущів конопель вартістю близько 7 млн грн

На Дніпропетровщині правоохоронці виявили понад 1400 кущів конопель вартістю близько 7 млн грн

За процесуального керівництва Синельниківської окружної прокуратури виявлено та припинено діяльність із незаконного посіву та вирощування рослин конопель (ч. 2 ст. 310 КК України).

За даними слідства, в с. Маломихайлівка Покровського району група осіб вирощувала у теплиці коноплю та виготовляла особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Під час проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння правоохоронними органами виявлено та вилучено понад 1400 кущів конопель (вартість яких на «чорному ринку» становить близько 7 млн грн), систему крапельного поливу, ємності для води, глибинний водяний насос, а також ящики для фасування, висушування та зберігання канабісу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється співробітниками відділення поліції № 5 Синельниківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області. Оперативний супровід – Управлінням Служби безпеки України в області.

Встановлюються особи, причетні до вчинення кримінального правопорушення.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Василий  (21.09.21 19:29): Когда наконец легализуют???
Каждая собака знает, что всё это можно без проблем купить. Накрывают только тех, кто с ментами не делится. Зачем этот цирк показывать.
Відповісти | З цитатою
Лошадь Преображенского  (21.09.21 19:02): Интересно, где он взял сотню сосновых стволов для опор? Тут ещё статья за рубку леса светит. Відповісти | З цитатою
Куст Конопли  (21.09.21 19:00): А сколько стоит лицензия на производство сырья? Сделайте доступные лицензии. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті