Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
15:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В утренние часы пик были сорваны пассажирские автоперевозки

В утренние часы пик были сорваны пассажирские автоперевозки
burov.blog.ru
27 серпня у Дніпродзержинську в ранкові години пік — з 7-ї до 9-ї години — було порушено графік пасажирських перевезень маршрутним автотранспортом з лівобережного житлового масиву внаслідок чого тисячі людей не змогли своєчасно потрапити на роботу.

Як стало відомо з коментаря в.о. начальника Управління транспорту та зв'язку Дніпродзержинської міської ради Василя Богачова, причиною значного порушення регулярності перевезень стали не страйки водіїв пасажирського автотранспорту (чутки про це поширилися містом як найбільш вірогідне пояснення ситуації), а схід з маршруту переважної більшості мікроавтобусів через оперативно-профілактичне відпрацювання міського автотранспорту, організоване сьогодні з ранку Дніпропетровським обласним управлінням ДАІ.

За словами Василя Богачова, на лівобережному мостовому переході з 7-ї години ранку розпочали відпрацювання 6 нарядів ДАІ, і після перших же затримань та вилучення документів і автотранспорту за порушення правил перевезень, решта водіїв маршруток за невеликим виключенням, побоюючись штрафних санкцій, припинили працювати, зійшовши з маршрутів.

До того ж, саме сьогодні автобуси муніципального маршруту №14 у повному складі були задіяні на перевезення дітей з позаміських оздоровчих таборів.

На лівобережному маршруті залишилися працювали водії підприємства ТОВ «Матеріал-сервіс» (маршрут №20), підприємства «Дніпромаршрут» (№29), частково водії маршруту №30. Майже не працювали в ранкові часи водії підприємств «Інтерспецмаркет», ТОВ «Транзит-95» (маршрути №№17, 18).

Станом на 11-ту годину ситуацію вдалося частково виправити, але за всіма напрямками на лівобережних маршрутних зупинках черги на цю годину стабільно становили 30-40 людей.

Критичний стан ранкових перевезень 27 серпня став приводом для вжиття низки заходів з попередження подібних ситуацій, одним з яких буде проведення серії нарад з перевізниками та визначенням ступеню відповідальності за порушення.

За словами Василя Богачова, ситуація ще раз довела необхідність створення єдиного диспетчерського пункту маршрутних автобусів та встановлення раціонального поєднання різних режимів руху транспортних засобів на кожному маршруті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


СЛОТ  (01.09.09 08:35): Да все бы так возили как в Днепродыме. Не на одном левобережном маршруте нет ни одной дранной газели, стояков не катают. А Вы Днепропетровские гаишники обратите внимание как и на чем ездят с левого берега Днепропетровска! Ответить | С цитатой
Юрий  (30.08.09 12:34): Так ведь сразу видно на каких дровах возят днепродзержинцев!!!
А господин Богачов совещания решил проводить. Вножки надо бы покланиться Днепропетровским гаишникам и взять за жабры перевозчиков, пока не начали маршрутки с моста слетать!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте