Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
15:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Інноваційна школа IT STEP SCHOOL цього року відкриває двері для учнів 1-4 класів!

Інноваційна школа IT STEP SCHOOL цього року відкриває двері для учнів 1-4 класів!
Вже рік у Дніпрі працює ліцензована загальноосвітня школа для учнів 5-11 класів «IT STEP School», яку відкрила Міжнародна Комп'ютерна Академія ШАГ. Тепер IT-школа відкриває свої двері щей для учнів 1-4 класів. Вона перейняла 20-річний досвід Академії ШАГ в сфері IT-освіти та впровадила його в систему середньої освіти.

Це школа майбутнього! Тут будуть вивчати географію в 3D окулярах, всі підручники помістяться в планшеті, а домашніх завдань зовсім не буде. За адресою пр-т Пушкіна, 59 знаходиться навчальний корпус для 5-11 класів, а за адресою вул. Телевізійна, 4а, корпус для учнів 1-4 класів. IT STEP SCHOOL - ліцензована перша в Україні інноваційна школа з поглибленим вивченням IT та іноземних мов.

IT STEP SCHOOL - частина великої родини Комп'ютерної Академії ШАГ, яка вже більше 20 років змінює підхід до освіти в Україні і світі. ШАГ - це 136 000 випускників, 65 000 студентів, 22 країни і 166 філій, 4 університети та 15 інноваційних шкіл!


"Досвід показує, що 90% шкільних знань забуваються в дорослому віці. А останні 10% ніяк не допомагають у працевлаштуванні. Середня освіта ніяк не сприяє досягненню успіху. Саме тому в програмі IT STEP School робиться акцент на розвиток мислення, Soft Skills (особистісні навички), бізнес-навичок, іноземних мов і знання IT - незамінні якості сучасної людини", - підкреслюють розробники.


В IT STEP School для кожного учня готують індивідуальний планшет і комп'ютер, а також обов'язкове вивчення двох іноземних мов: англійської, китайської, німецької або іспанської на вибір. Тут обладнають сучасну лабораторію фізики і хімії. Учням не потрібно буде тягнути ранці з важкими підручниками, вони всі помістяться в планшет, а батькам - перевіряти домашні завдання, завдань просто не буде. Та й стежити за успіхами дитини можна буде онлайн - за допомогою електронного сервісу аналітики відвідування та успішності MyStat.

У Початковій школі на дітей чекає: сучасна програма навчання, 3-разове харчування (бранч, обід, полуденок), вивчення IT та розвиток soft skills наукові лабораторії, класи робототехніки та арт-студії, поглиблене вивчення англійської мови з 1 класу, навчання через гру, малокомплектні класи до 16 дітей, а ще сучасний підхід до спорту. А найголовніше - атмосфера, що надихає вчитися: сучасні гаджети, вчителі, які люблять дітей та готові підтримувати їх ідеї та розвиток!


"Унікальна концепція інтегрованих уроків дає можливість щодня застосовувати практичні знання, отримані на одному предметі, в рамках іншого. Знання з фізики застосовуються в робототехніці. Математики - в програмуванні. Географії в 3D дизайні, - пояснюють в школі. - Все це дозволяє IT STEP SCHOOL викладати стандартні шкільні предмети на якісно новому рівні з дотриманням вимог Міністерства Освіти ".


Уже рік IT STEP SCHOOL працює в Дніпрі. За цей час програма школи показала, як технології можуть змінити процес навчання. В першому наборі до Початкової школи в Дніпрі залишилося зовсім мало місць і класи майже заповнились. Дізнатися більше та встигнути зареєструвати дитину можна сайті Початкової Школи або Середньої та старшої.
Або в звернувшись до приймальні Академії ШАГ:
пр-т Дмитра Яворницького, 101
(098) 909-88-08
(073) 797-88-08
(099) 600-66-77


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте