Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
15:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Стоимость природного газа для производителей минудобрений осталась без изменений

Стоимость природного газа для производителей минудобрений осталась без изменений
Рішення Національної комісії регулювання енергетики (НКРЕ, серпень) про зниження граничної вартості природного газу для виробників мінеральних добрив на 20% (з 1899,25 грн до 1584 грн за тисячу кубометрів), не набуло чинності – вартість газу для хімічної галузі залишилась поки на попередньому рівні. Про це повідомили у ВАТ «ДніпроАЗОТ» (Дніпродзержинськ).

Наприкінці липня «ДніпроАЗОТ» разом з п’ятьма іншими провідними підприємствами галузі звернулося до уряду з пропозиціями щодо зниження вартості газу до рівня 180-190 дол. США за тисячу кубометрів (1395-1472 грн. за курсом), Кабмін погодився розглянути можливість скорочення вартості газу до 205 дол. США з відповідним дорученням, наданим НКРЕ.

Не дивлячись на призупинення рішення НКРЕ, «ДніпроАЗОТ» — єдине з шести провідних підприємств галузі, що продовжує працювати на 100% потужності з виробництва синтетичного аміаку -— 1,6 тис. тонн на добу, та карбаміду —- 2 тис. тонн на добу.

Довідка: ВАТ „ДніпроАЗОТ” (Дніпродзержинськ) входить до числа п’яти провідних хімічних підприємств України. Засноване у 1938 році, акціоноване у 1996 році. Випускає широкий спектр хімічної продукції: аміак, карбамід, продукти хлорної групи.
ВАТ „ДніпроАЗОТ” споживає щодобово як сировину для виробництва аміаку близько 1,5 млн кубометрів газу, частка ВАТ «ДніпроАЗОТ» за випуском в Україні карбаміду у докризові часи становила 18,5%, аміаку – 9,1%.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте