Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
17:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Вибух свідомості» - тренінг революційної психології

«Вибух свідомості» - акція у рамках проекту К12, яка ставить на меті виявлення серед дніпропетровців людей, здатних стати керівниками національної політичної організації.

Ми переконані, що Дніпропетровськ був та залишається всеукраїнською «кузнею кадрів». А єдина причина, через яку нині дніпропетровці не перебираються масово на роботу в київські урядові крісла полягає в тому, що виросло нове покоління, здатне перетягнути столицю у місто, що утвориться внаслідок об’єднання Дніпропетровська з Дніпродзержинськом.

Ця нова еліта живе, працює, навчається. Нею ще не оволодів революційний настрій, однак ми розуміємо, що кожен її представник замислюється над таким запитанням:
«Яким чином такий простий громадянин як я, може змінити на краще стан речей в Дніпропетровську та в усій Україні?»

Й перебравши безліч припущень з цього приводу отримав відповідь:
«Лише досконало вивчивши суспільство, й набувши навичок впливу на його свідомість, я зможу зробити країну такою, якою вона мені подобатиметься ще більше, ніж зараз».

Ні для кого не є таємницею, що одних лише революційних поглядів замало, аби зробити революцію. Потрібна відданість цим поглядам, готовність не просто принести себе у жертву заради них, а ствердити їх своїми власними перемогами. Навчитись бачити у знахабнілих олігархах та бюрократах не людей, а ворогів, яких слід знищувати – холоднокровно, без сумнівів та зайвої метушні.

Аби зробити це, потрібно володіти знаннями, що наближатимуть людину до Істини. Й мати натреновану волю, що дає наснагу до перемоги. «Тренінг революційної психології» - це те, що дозволить розрізненим мислителям перетворитись на треновані кадри. Й тоді вони дійсно стануть Особистостями, коли навчаться творити революцію не словами, а вчинками. Й почнуть цю революцію з самих себе, 21 серпня 2009 року, о 19.00 за адресою: м. Дніпропетровськ, просп. Карла Маркса, 43. Форма одягу – польова. Зв’язок з організаторами – по тел. 8 (050) 512-45-85.

Для того, аби наш тренінг не став для Вас порожньою витратою часу, рекомендуємо пройти тест, що визначить міру співзвучності наших поглядів.

www.k12.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.


Щирий  (21.08.09 20:40): Товарисч время., это пошло. Ответить | С цитатой
смурф  (20.08.09 16:32): Alt,там вопрос звучит вполне конкретно "Від якого винаходу найменше користі?", ни намёка о первичности не находите? Ответить | С цитатой
мимопроходил  (20.08.09 13:03): тест - умора! отлично поднял настроение! Ответить | С цитатой
Товарисч время.  (20.08.09 12:18): Щирый у Львив все в ульвив вместе с Яворивськими и можете даже в туалете пердеть только на державной. А Восточной Украине пора перестать вас пиндосов кормить ,поить и содержать. Ответить | С цитатой
Alt  (20.08.09 12:14): (смурф) По поводу изобретения - по моему весь вопрос в том, что первично: 1 - м было стекло, без стекла не было и микроскопа. Ну и собственно, без микроскопа не было изобретения пеницилина (антибиотик) :-) ИМХО Ответить | С цитатой
гарри  (20.08.09 10:10): АМИНЬ., ор!!)))
как говорит один мой знакомый, \"господа, всё это - постная _уйня!))\"
Ответить | С цитатой
АМИНЬ.  (20.08.09 09:24): Самое важное- намыленное сало, проткнутое шилом 5 раз! Ответить | С цитатой
смурф  (20.08.09 09:02): а тест ноосферический, это жесть. вы болеете???))) там на большинство вопросов любой ответ будет верным. про изобретения вообще убило, это как спросить что важнее мыло, шило или сало. так про любой вопрос из того теста можно сказать, только ноосферисты почемуто решили что только их ответ будут правильным, может обьясните какое изобретение важнее, для кого, и на каких основаниях такой вывод? Ответить | С цитатой
О как!  (20.08.09 06:59): Выбух хитровжаренности и даунизма! Ответить | С цитатой
Щирий  (19.08.09 19:15): А я поддерживаю Яворивского из партии БЮТ , который внё в парламент законопроект о запрете русского языка на работе и на улицах. Только в семье будет можно. Вот тогда и выучим. Ответить | С цитатой
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте