Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
19:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Третье место на Чемпионате Европы по тяжелой атлетике среди юниоров

Третье место на Чемпионате Европы по тяжелой атлетике среди юниоров
ra.am
Дніпродзержинський спортсмен Сергій Тагіров, майстер спорту міжнародного класу СК «Дзержинка», за результатами двоєборства посів третє місце на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед юніорів, що проходив у Ландскруне (Швеція) з 26 липня до 2 серпня. Про це повідомив тренер юніорської збірної України, тренер вищої категорії СК «Дзержинка» Сергій Петерімов.

У ривку Сергій Тагіров показав результат 170 кг (друге місце), у поштовху — 200 кг (третє місце). Перше місце Чемпіонату здобув російський спортсмен Едуард Межгіков (сума двоборства — 381 кг), друге місце — у литовського спортсмена Артура Пляснікса (сума двоборства — 370 кг). У чемпіонаті взяли участь юніори 33-х європейських країн.

Довідка: Сергій Тагіров, студент Дніпродзержинського державного технічного університету, майстер спорту міжнародного класу, вихованець СК «Дзержинка» (тренер Сергій Петерімов). Сергій Тагіров внесений до списку кандидатів на участь у літніх Олімпійських іграх в Лондоні 2012 року, затвердженого Міністерством у справах сім'ї, молоді та спорту.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (12.08.09 00:41): Серега мои поздравления ты хорошо выступил так держать!!! Андрей Севастьянов. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте