Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
17:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Создание зеленых зон и расширение парковых территорий

Создание зеленых зон и расширение парковых территорий
derevnackritaav.ltalk.ru
4 серпня на розширеній нараді у виконкомі Дніпродзержинської міської ради міський голова Ярослав Корчевський визначив пріоритетним напрямом благоустрою міста на найближчі роки створення зелених зон, розширення паркових територій.

Остання інвентаризація зелених насаджень проводилася у місті в 1986 році, але і за існуючою оцінкою їх кількості та аналізами стану зелених насаджень, площа зелених зон є нижчою за нормативу.

За інформацією управління охорони навколишнього природного середовища, для міст з великим індустріальним та екологічним навантаженням кількість зелених насаджень та загальна площа зелених зон має бути на 15% вищою за нормативи.

Ярослав Корчевський надав доручення комунальним службам міста укласти угоди з Дніпродзержинським підприємством держлісгоспу щодо придбання та висадки на пустирях лівобережного житлового масиву паркових та лісових зон, а також розширення існуючих програм озеленення з урахуванням зміцнення технічної бази для здійснення цих програм.

Усім службам, що надають у місті дозволи на нову забудову, доручено враховувати виконання робіт забудовниками з благоустрою та озеленення не лише на первісному етапі, а з постійним контролем виконання зобов'язань.

Довідка: У Дніпродзержинську в 2008 році на послуги з утримання зелених насаджень використано 1 млн 650 тис. грн коштів міського бюджету. У міському бюджеті на 2009 рік на благоустрій передбачено спрямувати 13 млн 604,8 тис. грн. Станом на липень освоєно 1 млн грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте