Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
17:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Реконструкция центрального сквера города

Реконструкция центрального сквера города
sibkray.ru
На розгляд містобудівної ради Дніпродзержинська, засідання якої відбудеться на початку серпня, винесено декілька варіантів проектів реконструкції центрального скверу міста на проспекті Леніна. Про це повідомили в управлінні головного архітектора Дніпродзержинська.

Найбільш оптимальний за витратами варіант передбачає реконструкцію мостіння скверу від меморіалу «Прометей» до вулиці Мурахтова, спорудження рекреаційних зелених зон.

Запропоновано також проект, що передбачає перетворення скверу у суцільно зелену зону з переміщенням торговельних павільйонів до підземного комплексу.

На думку фахівців, останній проект є значно витратним, і його реалізація можлива лише за умов залучення коштів інвесторів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте