Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
19:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Депутаты горсовета не согласны с ограничениями бесплатного отдыха на Елизаветовском котловане

Депутаты горсовета не согласны с ограничениями бесплатного отдыха на Елизаветовском котловане
dndz.net.ua
На сесії Дніпродзержинської міської ради депутати за поданням фракції КПУ розглянули та підтримали звернення групи з 136 мешканців міста щодо незгоди з обмеженнями права безкоштовного відпочинку городян на Єлизаветівському котловані (Голубому озері) з боку приватних структур, які влаштували на озері платний пляж.

Звернення групи городян сесія вирішила направити до керівництва Петриківського району, де надано дозвіл на оренду прибережних земель котловану, а також до Дніпропетровської облдержадміністрації, обласної прокуратури та міжрайонної природоохоронної прокуратури.

Довідка: Єлизаветівський котлован є водоймищем штучного походження, створеним на землях Петриківського району на початку 70-х років під час видобування ґрунтів для намивання території під будівництво лівобережного житлового масиву Дніпродзержинська. Щорічно влітку на котловані (місцева назва — Голубе озеро), відпочивають понад 3 тисячі мешканців області.
Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (10.08.09 14:45): Вопрос состоит в законности действий предпринимателя, земля возле голубого озера выделена ему под заготовку сена, где вы видели чтоб там по берегу косили сено, разве что капусту и потом сам котлован, то есть вода принадлежит городу, а уже земля петриковке и почему горожане чтоб покупатся в воде принадлежащей громаде должны платить какому то "заготовителю сена"??? нонсенс... Ответить | С цитатой
Участник субботника  (06.08.09 12:20): Правильно! Пускай гадят дальше. Горсовет организует субботник и бесплатно уберет мусор за ГОСПОДАМИ бесплатно отдыхающими.
P.S. Надо депутатский корпус в полном составе загнать на уборку котлвана.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте