Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
19:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепродзержинске построят новый храм

В Днепродзержинске построят новый храм
fotki.yandex.ru
Дніпродзержинська міська рада надала релігійній громаді Свято-Богоявленської парафії Криворізької єпархії УПЦ земельну ділянку у постійне користування для будівництва і обслуговування комплексу Храму Святого Богоявлення.

Релігійний громаді виділено земельну ділянку площею 1,646 га на лівобережному житловому масиві міста на підставі проекту землеустрою.

Рішення зобов'язує землекористувача забезпечувати впорядкування та догляд за прилеглою територією, використовувати земельну ділянку лише за цільовим призначенням, зберігати зелені насадження на території.

Довідка: У Дніпродзержинську діє 51 релігійна громада, у тому числі 16 православних приходів УПЦ, римо-католицька, греко-католицька, іудейська, протестантські.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте