Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 11 октября 2024
01:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

После пожара появились жалобы населения на заболевания домашних животных

После пожара появились жалобы населения на заболевания домашних животных
9sha.ru
3 липня на прес-конференції у Дніпродзержинську щодо насідків пожежі на складі сірки (зберігалася просто неба) на приватному підприємстві «Бєлоус» оприлюднені дані щодо скарг окремих власників приватних домоволодінь про хвороби свійської худоби.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», протягом доби після пожежі ветеринарна служба міста виїжджала для перевірок скарг.

«Виявлено трьох хворих курей (за ознаками малорухомості), решта худоби, у тому числі два кота та один собака — клінічно здорові. Хвору худобу взято під контроль, власникам надано контактні телефони для взаємодії», — йдеться у висновку керівника управління ветеринарної медицини у Дніпродзержинську.

За свідченнями контролюючих екологічних служб міста, Державної екологічної інспекції у Дніпропетровській області, міськСЕС та фахівців Управління охорони здоров'я міськради, викиди шкідливих речовин під час загоряння технічної сірки не призвели до погіршення стану здоров'я населення міста, наслідки пожежі не створюють загрози навколишньому середовищу та населенню міста.

Довідка: 1 липня у Дніпродзержинську на території приватного підприємства «Бєлоус» у районі промислової зони масиву Соцмісто сталося загоряння складованої просто неба технічної сірки. Пожежу ліквідовано підрозділами МНС із застосуванням лужних розчинів для запобігання розповсюдженню сірчаної кислоти.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте