Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 11 октября 2024
01:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Преступления и происшествия по состоянию на 6 июля

Преступления и происшествия по состоянию на 6 июля
religio.ru
1. 3 липня п. р. о 14.30 в ході санкціонованого обшуку на території домоволодіння раніше засудженого 50-річного господаря оселі, що знаходиться у Широківському районі, співробітниками Широківського райвідділу міліції вилучені 279 головок маку та знищено на присадибній ділянці 250 кущів маку та 62 кущі коноплі. Наразі за даним фактом слідчим відділом Широківського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 310 Кримінального кодексу України («Посів або вирощування снодіючого маку або коноплі»).

2. 5 липня п. р. о 00.30 20-річний молодик за місцем мешкання своєї матері в м. Нікополь в ході сварки бейсбольною битою завдав її 49-річному співмешканцю смертельну травму. Також син наніс матері травму голови. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»). Зловмисник затриманий.

3. 4 липня п. р. близько 21.00 біля гаражу на території одного з гаражних кооперативів м. Кривий Ріг з вісьма ножовими колото-різаними пораненнями спини, тулубу, шиї та грудної клітини був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 44-річний власник гаражу. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління за скоєння злочину затримані 26-річний та 23-річний молодики. Як було встановлено, 4 липня о 19.30 зловмисники, з метою заволодіння грошима, зайшли до гаражу та кухонними ножами завдали постраждалому смертельні поранення. Наразі за даним фактом слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції порушена кримінальна справ за ст. 115 ч. 2 п. 6 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство з корисливих мотивів»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте