Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До поліції Дніпропетровської області надійшло 271 повідомлень від громадян за фактами порушень виборчого процесу

До поліції Дніпропетровської області надійшло 271 повідомлень від громадян за фактами порушень виборчого процесу

З початку передвиборчої кампанії до поліції Дніпропетровської області надійшло 271 повідомлень від громадян за фактами порушень виборчого процесу.

З них за 15 заявами відкриті кримінальні провадження та складено 30 адміністративних протоколів.

За минулу добу до поліції Дніпропетровської області надійшло 7 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. За ними складено 2 адміністративні протоколи і відкрито одне кримінальне провадження.

«Найбільш поширені адміністративні правопорушення – незаконна агітація, розміщення рекламних матеріалів без вихідної інформації та інші» - зазначив заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.

Він розповів, що поліцейські реагуватимуть на всі заяви та повідомлення громадян.

"Нагадуємо, що за порушення виборчого законодавства передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність" - підкреслив заступник начальника ГУНП.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Воля  (14.10.20 11:27): А как быть с нацистами которые на березинка бросаются на палатку вилкула Александра. Ждали полицию а они так и не приехали. Видать нацист ка позвонила мужу в военкомат и сыну в отдел полиции и все покрыто. Вы что ждёте пока жителям Днепра надоест видеть этих кидающихся нацистов на палатки и сами расправятся с нацистской бандой. Відповісти | З цитатою
Палыч  (13.10.20 12:10): Богонис схожый на извращенца с американского кина! Відповісти | З цитатою
Stals18071983  (12.10.20 19:07): Лучше скажите, куда писать жалобу по факту нарушения карантинных ограничений. В частности перевозки водителями маршруток стоячих пассажиров в большом количестве. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті