Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 05 июня 2024
22:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Утверждены мероприятия по организации торгового обслуживания населения города в летний и осенний период 2009 года

Утверждены мероприятия по организации торгового обслуживания населения города в летний и осенний период 2009 года
andreev.org
Виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив заходи з організації торговельного обслуговування населення у літній та осінній періоди 2009 року.

Рішення прийняте з метою своєчасної підготовки підприємств, що здійснюють роздрібну торгівлю у літній та осінній періоди; поліпшення торговельного обслуговування населення; захисту споживчого ринку від неякісних та небезпечних товарів; створення максимальних зручностей для покупців; ліквідації стихійної торгівлі на території міста.

Рішенням затверджено дислокацію об'єктів роздрібної торгівлі (низькотемпературних лотків-прилавків, столиків для продажу морозива та безалкогольних напоїв), за якою у Баглійському районі передбачено розміщення 31 об'єкту роздрібної торгівлі, у Дніпровському — 17, у Заводському — 27.

Контролюючим органам, представникам районних у місті рад рекомендовано систематично здійснювати спільні перевірки щодо дотримання суб'єктами підприємницької діяльності вимог цього рішення та належного санітарного стану територій, прилеглих до об'єктів торгівлі.

Рішенням заборонено здійснювати на території міста в осінній період виносну торгівлю баштанними культурами.

У Дніпродзержинську працюють 395 магазинів, 297 об’єктів громадського харчування, 596 підприємств роздрібної торгівлі, 14 ринків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте