Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 05 июня 2024
21:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепродзержинске утвержден порядок начисления оплаты услуг за содержание домов

В Днепродзержинске утвержден порядок начисления оплаты услуг за содержание домов
dndz.in.ua
Рішенням виконкому Дніпродзержинської міської ради затверджено порядок оплати за фактично надані послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.

Порядок визначає умови забезпечення житловими підприємствами надання своєчасних та якісних послуг по кожному будинку окремо залежно від кількісних показників фактичного надання послуг.

Рішення зобов'язує виконавців послуг надавати споживачам своєчасну інформацію про перелік та розмір складових тарифу, загальну суму платежів щомісячно, норми споживання, режим надання послуг; обов'язкове ознайомлення споживачів із графіком та періодичністю надання послуг шляхом розміщення на кожному будинку відповідної інформації із зазначенням контактних телефонів виконавця та посадових осіб відповідного структурного підрозділу міської ради.

Рішення виконкому містить також вимогу до житлових підприємств здійснювати перерахунок тарифу у бік зменшення на суму нарахувань за виконані споживачами (мешканцями будинку) робіт власними силами (за власні кошти) при наявності акту виконаних робіт.

Обслуговуванням житла в місті займаються КП „Дніпродзержинське житлове об’єднання” (5 дочірніх підприємств,1406 будинків), ТОВ „Толока” (76 будинків), ТОВ „Оселя” (71 будинок), ТОВ „Стела” (102 будинки), ТОВ „Крона” (252 будинки, лівобережний житловий масив).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте