Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 04 июля 2024
19:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 5 июня

Криминальная сводка на 5 июня
times.ua
1. 6 березня п. р. близько 16.00 в одній із квартир по вул. Димитрова м. Кривий Ріг в коридорі на підлозі з колото-різаною раною шиї та відрізаними вухами був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є непрацюючий 37-річний громадянин. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління затриманий раніше засуджений 65-річний господар оселі. Як було встановлено, 5 березня о 21.20 чоловіки розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник ножем завдав постраждалому вищевказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть останнього настала внаслідок тілесних ушкоджень, спричинених з особливою жорстокістю, а саме внаслідок гострої крововтрати з пошкодженням судин шиї та вух. За даним фактом слідчим відділом Довгинцівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 2 п. 4 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство, скоєне з особливою жорстокістю»). Зловмисник заарештований та утримується в Криворізькому СІЗО.

2. 4 червня п. р. о 17.20 в ході проведення санкціонованого обшуку за кримінальною справою порушеною за ст. 309 ч. 3 Кримінального кодексу України співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Центрально-міського райвідділу міліції м. Кривого Рогу в одній із квартир по пр. Перемоги у непрацюючого 19-річного господаря оселі було вилучено психотропну речовину «Метамфетамін», вагою 69,9 грамів. Наразі за даним фактом слідчим відділом Центрально-міського райвідділу міліції вирішується питання про додаткове порушення кримінальної справи за ст. 309 ч. 3 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмисник заарештований та утримується в ІТТ Криворізького міського управління.

3. 4 червня п. р. близько 18.00 від громадян до Тернівського райвідділу міліції м. Кривий Ріг надійшло повідомлення про те, що в лісосмузі неподалік від вул. Героїв Бреста без слідів насильницької смерті виявлений труп чоловіка, підвішеного на білизняній мотузці. В кишені сорочки трупа була знайдена записка з текстом: «Сделал сам. Никто не виноват. Я ( Ф.И.О.) родился в 1966 году, умер в 2009». На місце події виїхала слідчо-оперативна група, якій вдалося встановити, що самогубцем є 43-річний громадянин на ім'я Едуард, який зловживав спиртними напоями, внаслідок чого у чоловіка виникали психози, тому постраждалий знаходився на обліку в одному з психо-неврологічних диспансерів м. Кривого Рогу. Також співробітниками міліції було встановлено, що самогубець в цей день посварився зі своєю жінкою, вжив спиртних напоїв та вирішив накласти на себе руки.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Крокодил Гена  (09.06.09 09:41): Милиция работает только в Кривом Роге... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (59)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (7)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (6)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте