Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську створено 2 дитячих будинки сімейного типу, 9 прийомних сімей.

У Дніпродзержинську створено 2 дитячих будинки сімейного типу, 9 прийомних сімей.
27 травня рішенням виконкому Дніпродзержинської міської ради на підставі заяви подружжя Ігоря та Світлани Копійок створено дитячий будинок сімейного типу — другий у місті.

Дитячий будинок сімейного типу створено на власній житловій площі прийомної сім'ї подружжя Копійок, котрі виховують чотирьох дітей віком від 6 до 13 років.

Рішенням виконкому міської ради міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді доручено закріпити за дитячим будинком сімейного типу соціального працівника, забезпечити соціальний супровід вихованців, управлінню у справах сім'ї та молоді міської ради доручено щороку забезпечувати організацію безкоштовного оздоровлення вихованців дитячого будинку сімейного типу.

Органам місцевого самоврядування: виконкому Петриківської селищної ради, Дніпровської районної (у Дніпродзержинську) ради, Письменської селищної ради Васильківського району (де діти перебували на первинному обліку з усиновлення) запропоновано протягом часу перебування дітей на вихованні у дитячому будинку сімейного типу забезпечити збереження за ними житла.

Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський висловив особисту подяку подружжю Копійок, які були запрошені на засідання виконкому міської ради.

Також 27 травня рішенням виконкому Дніпродзержинської міської ради за заявою подружжя Анатолія та Ірини Куксових утворена нова прийомна сім'я. Подружжя прийняло на виховання 8-річну дівчинку.

За прийомною сім'єю доручено закріпити соціального працівника, забезпечити соціальний супровід прийомної дитини та надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов функціонування прийомної сім'ї.

Ленінській районній (у місті Дніпропетровську) раді (де дитина перебувала на обліку) рекомендовано вирішити питання про поставлення дитини після досягнення нею 15-річного віку на пільговий квартирний облік.

У Дніпродзержинську створено 2 дитячих будинки сімейного типу, 9 прийомних сімей. На обліку в Державному Департаменті з усиновлення та захисту прав дитини перебувають 349 дітей Дніпродзержинська.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті