Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському будують два стадіони

У Кам'янському будують два стадіони

У Кам’янському розпочали будівництво двох багатофункціональних міні-стадіонів: у селищі Карнаухівка, поруч із дитячим садком і школою та на 10 мікрорайоні лівобережжя біля районної адміністрації.

Міський голова Андрій Білоусов перевіряв, як ведуться роботи на об’єктах.

«За кошти обласного та міського бюджетів розпочалося будівництво багатофункціональних футбольних полів. Спортсмени зможуть грати тут в футбол, волейбол, баскетбол, поруч із полями будуть обладнані роздягальні та санвузли. Паралельно у Карнаухівці ми приведемо до ладу спортзал, що знаходиться в адміністративній будівлі. Займатися із дітьми у селищі будуть тренери міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Наше завдання – побудувати для мешканців 9, 10, 11 мікрорайонів та Карнаухівки, багатофункціональні спортивні комплекси на зразок стадіону «Надія», щоб жителі цих районів могли займатися спортом», – зазначив міський голова Андрій Білоусов.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (22.11.19 11:43): вот это достижение... 21й век гордимся строительными работами одной бригады на неделю Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті