Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині у хабарництві поліція викрила голову ОТГ

На Дніпропетровщині у хабарництві поліція викрила голову ОТГ

Голова об’єднаної територіальної громади вимагав від місцевого жителя 2,7 тисяч доларів США неправомірної вигоди за вирішення земельних питань.

Працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції задокументували голову однієї із селищної ОТГ у земельних махінаціях.

Правоохоронці встановили, що кошти посадовець вимагає за безперешкодне виділення двох земельних ділянок для ведення комерційної діяльності та влив на посадовців Держгеокадастру.

У ході документування злочинних дій було встановлено, що 700 доларів США фігурант повинен передати посадовцям Держгеокадастру, решту собі за не створення штучних умов щодо унеможливлення укладання зазначеного договору.

Вчора, 8 квітня, оперативники обласного управління захисту економіки за процесуального керівництва військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України затримали корупціонера у службовому кабінеті під час отримання обумовленої суми хабара.

Голову ОТГ затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Стандарт  (09.04.19 17:10): "На Днепропетровщине во взяточничестве полиция разоблачила голову ОТГ" - неужели автору не режет глаз такой порядок слов в заголовке? Відповісти | З цитатою
сосед  (09.04.19 15:37): рыбалка на дискавери - поймали,показали-отпустили Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті