Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Одразу два види «підроблення» авто виявили патрульні Дніпра

Одразу два види «підроблення» авто виявили патрульні Дніпра

1-го квітня, патрулюючи на проспекті Олександра Поля, поліцейські зупинили автомобіль Mercedes за порушення правил дорожнього руху.

В ході бесіди, водій помітно нервував та поводився агресивно. Інспектори перевірили інформацію про транспортний засіб згідно з базою даних та з'ясували, що даний автомобіль було знято з обліку, та надалі було проведено перереєстрацію. Також, на пред'явленому документі при візуальному огляді охоронці порядку помітили нерівномірне нанесення барвника при персоналізації, низька якість захисних елементів різного ступеня, що дало достатньо підстав вважати даний документ підробленим.

Патрульні згідно з положеннями закону оглянули автомобіль та виявили явні ознаки підробки номерних частин та вузлів агрегату (VIN-номеру) які полягали в слідах обробки поверхні та залишках шпаклівки на місці маркування, збільшеній товщині поверхні, розбіжності лакофарбового покриття маркувальної зони та прилеглих ділянок, різній глибині знаків.

На підставі виявлених порушень, патрульні склали на водія відповідні адміністративні матеріали та викликали на місце слідчо-оперативну групу Центрального відділку поліції, для подальшого з'ясування обставин цієї події.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепрянин  (04.04.19 07:32): Эксперты бешеные слов нет... Відповісти | З цитатою
shadow  (03.04.19 17:15): не понятно, зачем патрульные полезли осматривать узлы и агрегаты транспортного средства, на предмет подделки вин номеров, если они не я являются сертифицированными экспертами-криминалистами Відповісти | З цитатою
теперь бы еще  (03.04.19 07:25): вернуть законному владельцу.. Відповісти | З цитатою
Гуд  (02.04.19 23:03): Главное с приусами всё хорошо! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті