Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні Дніпра виявили ймовірних крадіїв кабельної продукції

Патрульні Дніпра виявили ймовірних крадіїв кабельної продукції

Сьогодні, близько 6-ї години ранку патрульні отримали повідомлення про крадіжку на вулиці Космонавтів. Заявник розповів, що бачить як двоє чоловіків намагаються викрасти комунальний кабель.

Охоронці порядку оперативно прибули за вказаною адресою та побачили, як чоловік виліз із комунікаційного люка та швидко побіг, якнайдалі від поліцейських. Інспектори наздогнали та зупинили його. Чоловік відмовився надавати жодні пояснення своїм діям. Патрульні перевірили прилеглу територію та виявили ще одного, ймовірного, крадія, який побачивши патрульний автомобіль спробував утекти. Це йому не вдалося, інспектори швидко зупинили його.

В ході спілкування, поліцейські виявили в одного із громадян набір інструментів, ймовірно, для пошкодження кабельної продукції.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Самарського відділку поліції, для подальшого з'ясування обставин цієї події.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (06.03.19 15:52): А что значит кабельная продукция? Может быть кабельные коммуникации! Відповісти | З цитатою
Булдырь  (06.03.19 14:24): пока люди будут ходить за добычей невооруженными, полициянты так и будут нападать на них(((
неужели трудно взять с собой 2-3 вооруженных людей, которые бы стояли на стрёме, а при необходимости открывали бы огонь по приближающимся полициянтам, чтобы добытчики могли в это время скрыться и уничтожить улики.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті