Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Картини на склі

Картини на склі
Більше 300 картин на склі за 10 років створила дніпропетровська художниця Ірина Копач. ЇЇ витвори демонструвалися майже на всіх всеукраїнських виставках. А багато робіт художниці прикрашають приватні колекції й музеї Японії, Англії та Німеччини.

10 років тому Ірина Копач спробувала писати на склі. Першою роботою була ікона, яку художниця побачила на виставці та вирішила її скопіювати. Різницю між створенням картин на полотні та на склі Ірина відчула з першої миті. Живопис на склі у своєму роді унікальний. Якщо на полотні завершальний мазок робиться останнім, то скляні картини створюється навпаки: відблиск, плоскості і лише наприкінці фон. Це наче дзеркальне відображення того, що врешті-решт побачать глядачі. Але у скла є один великий недолік, жалкує Ірина Копач, воно б’ється. Така доля спіткала декілька картин художниці.

А взагалі живопис на склі дуже вигідний, каже Ірина. Такі картини простіше зберігати, витрати фарб набагато менші і, головне, зображення на склі дуже яскраве. Ірина Копач малює абсолютно все, але найбільше захоплена портретним живописом. Причому пише вона, восновному, жінок, адже прекрасніше за жінку у світі годі й шукати, вважає художниця. Зараз художниця не лише створює незвичайні картини, а й передає свою майстерність учням. Їх в Ірини більше 30. Причому разом з дітлахами живопису на склі вчаться їх мами та бабусі.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті