Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні виявили у чоловіка, який вчиняв вдома насилля, заборонені речовини

Патрульні виявили у чоловіка, який вчиняв вдома насилля, заборонені речовини

6 квітня, близько 10-ї години ранку спецлінії 102 зателефонувала жінка і повідомила, що її син погрожує їй та ображає.

Патрульні прибули за вказаною заявницею адресою. Там вони виявили 72-річну заявницю та її сина, котрий ознаки наркотичного сп’яніння.

Жінка поскаржилася патрульним на те, що чоловік погрожує їй розправою та вчиняє насилля, а також про те, що він можливо має заборонені речовини, бо притягувався до кримінальної відповідальності за ст.185 ККУ (Крадіжка) та ст.309 ККУ (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних речовин).

Під час поверхневої перевірки з дозволу власниці помешкання поліцейські виявили в кімнаті чоловіка паперові згортки з речовинами, схожими на наркотичні та автомобільний реєстратор.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. На 39-річного громадянина також склали протокол за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення насильства в сім’ї). Пізніше його доставили до Чечелівського відділку поліції.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Джа  (08.04.18 05:46): Так я не понял под чем он был? Марихуаной, спайсами или синькой? Под травой или спайсами, не был бы агрессивным. Скорее всего намешал с синькой -- наложилось. Лох, короче. Відповісти | З цитатою
кум  (07.04.18 12:33): Тут все просто - регистратор украл, это раз, кумарился - это два и достал маманю - это три. И это как же маманю надо было достать, что бы она родное дите сдала. Но сумел, достал. А если серьезно - кому она эта ошибка природы нужна, если мать от нее отказывается. Відповісти | З цитатою
Артём  (06.04.18 23:32): Мать сдала сына полицаям...даааа, нравы щас Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті