Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 26 червня 2024
06:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському 9500 людини захворіли на ГРВІ

У Кам'янському 9500 людини захворіли на ГРВІ

Щотижня із симптомами ГРВІ та грипу звертаються від 1700 до 1900 містян.

Епідемічну ситуацію з грипу розглянули 23 листопада у Кам’янському на черговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За інформацією завідувача відділу організації епідеміологічних досліджень Олени Литвиненко, наразі у Кам’янському нараховується близько 9,5 тисяч захворілих на ГРВІ, це становить приблизно 4% населення міста. Щотижня із симптомами ГРВІ та грипу звертаються від 1700 до 1900 громадян, більшість з яких – діти. У місті розпочалася кампанія із вакцинації від грипу. Заплановано зробити щеплення 2778 особам (медичні працівники, населення груп медичного ризику тощо), 968 громадян вже вакциновані. Олена Литвиненко також зазначила, що обмежувальні протиепідемічні заходи поки що не вводяться, оскільки у місті не перевищено епідемічний поріг захворюваності.

Перед початком засідання рятувальники провели тактико-спеціальні навчання, під час яких відпрацювали гасіння умовної пожежі у сесійній залі міської ради.

Навчання пройшли успішно, проте, за словами начальника міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Володимира Яреми, виявилось, що пожежний гідрант на території центрального парку перебуває в незадовільному стані. У зв’язку з цим члени комісії доручили керівництву «Міськводоканалу» та Центрального парку культури та відпочинку провести роботи з відновлення працездатності цього гідранта.

За інформацією Володимира Яреми, у Кам’янському знаходиться 1253 пожежних гідранти, 238 з яких не працюють. Забезпечити їх ремонт та створення резерву запасних частин доручено комунальному підприємству «Міськводоканал». Члени комісії також доручили міському управлінню ДСНС і керівникам виконавчих органів міської ради систематично проводити заходи щодо профілактики пожеж.

На засіданні було затверджено план заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах у зимовий період. Він включає проведення роз’яснювальної роботи серед населення, встановлення в місцях масового виходу на кригу для рибалення попереджувальних щитів про небезпеку, організацію патрулювання вздовж узбережжя водних об’єктів, в місцях масового підлідного вилову риби та льодових переправ, проведення місячника безпеки на воді та льоду у школах і середніх спеціальних навчальних закладах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (13)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (10)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (6)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (6)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (5)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті