Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
06:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам’янський дитячий садок переміг у Всеукраїнському архітектурному конкурсі

Кам’янський дитячий садок переміг у Всеукраїнському архітектурному конкурсі

В рамках конкурсу команди створювали макети різних столиць з ЛЕГО. Діти працювали над проектами від 3 місяців до 1 року, кількість використаних деталей часто перевищувала 20 тисяч елементів.

6 травня у Київському Палаці спорту «Україна» відбувся дев’ятий Всеукраїнський фестиваль робототехніки ROBOTIKA 2017.

Учасники заходу змагалися за кращий проект робототехніки, дитячий архітектурний конкурс «Столиці світу» та мали змогу доторкнутися до віртуальної реальності. На змагання приїхали дошкільнята, школярі та студенти з усієї України. Від дошкільних навчальних закладів м.Кам’янське були запрошені НВК №25 «Волошка» та СДНЗ №12 «Сонечко».

Гості заходу мали змогу переглянути роботи дитячого архітектурного конкурсу «Столиці світу», в рамках якого команди створювали та презентували макети різних столиць з ЛЕГО. Краса, оригінальність та професійність створених з конструкторів LEGO композицій неймовірні! Діти разом з педагогами та батьками працювали над проектами від 3 місяців до 1 року, а кількість використаних деталей часто перевищувала 20 тисяч елементів.

Диплом за перемогу у номінації «Масштаб вражає» у Всеукраїнському дитячому архітектурному конкурсі «Столиці світу» отримав комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) – загальноосвітня школа 1 ступеня №25 «Волошка» Кам’янської міської ради (дир.Кульчиквоська Т.О.).

Також Диплом за активну участь отримав комунальний заклад «Спеціальний дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) №12 «Сонечко» Кам’янської міської ради (в.о. Макшеєва Л.М.).



Департамент з гуманітарних питань Кам'янської міської ради

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті