Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському пройшов відкритий кубок міста по кіокушин-карате

|«« «« »» »»|

26 березня в Палаці тенісу ім. М.П.Аношкіна спортивного комплексу "Прометей" відбувся відкритий Кубок Кам'янського з кіокушин-карате.

Як повідомив президент міської федерації цього виду спорту Олексій Удовицький, на двох татамі змагалися 248 бійців з Мелітополя, Запоріжжя, Кривого Рогу, Синельниково, Дніпра, Кам'янського. Віковий діапазон спортсменів починався від шести років і закінчувався тридцятьма п'ятьма роками.

"Є й серед них поділ, - пояснює О.Удовицький. - Турніри проводяться як серед новачків до дев'ятого кю, так і вище нього (що вже вважаються професіоналами, - прим. автора). Серед представників Кам'янського є бійці, які захищали честь міста на міжнародних змаганнях в Молдові і Польщі. Це Віталій Кобзєв, Ангеліна Сорочинська, Вероніка Почапська, Вікторія Абрамова. Вони ж є призерами кубків і чемпіонатів України. З початку року бійці міської федерації кіокушин-карате взяли участь в двох великих турнірах: відкритому чемпіонаті Дніпра і відкритому Кубку Запорізької області. Всі наші збірники країни там стали призерами. До речі, Вероніка Почапська, призер чемпіонату України серед каратистів у віці 8-9 і 10-11 років, 16 квітня їде до Японії на чемпіонат світу".
Підсумки відкритого Кубку Кам'янського будуть опубліковані пізніше.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті