Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Змагання з авіамодельного спорту відбулися в Кам`янському

Змагання з авіамодельного спорту відбулися в Кам`янському

Змагання являли собою захопливе видовище, сповнене спортивного азарту, командного духу, цікавих здобутків у моделюванні літаків.

У спортивній залі середньої загальноосвітньої школи №18 пройшли змагання Відкритої весняної першості міста Кам’янське з авіамодельного спорту в класі «пінополіуретанові моделі планерів та літаків», присвячені Дню Національної гвардії України.

У змаганнях взяли участь команди Будинку творчості дітей та юнацтва, Станції юних техніків і філії «Умка» Центру позашкільної роботи та дитячої творчості Кам’янського, клубів юних техніків селища міського типу Царичанка та Верхньодніпровського району, філії обласного центру науково-технічної творчості селища міського типу Божедарівка.

Почесними гостями змагань стали заступники голови громадської організації «Патріот-2015» – Ігор Макіда та учасник бойових дій Богдан Наполов, голова міського комітету Товариства сприяння обороні України Віктор Старостенко.

За дорученням міського голови Андрія Білоусова змагання урочисто відкрив завідувач сектору спорту департаменту з гуманітарних питань міської ради Анатолій Івашина, який привітав усіх присутніх зі святом та початком весняних канікул, побажав перемог у підкоренні висот.

Учасники запускали моделі літаків, розраховані на запуск у закритих приміщеннях. У цьому виді спорту моделі розподіляються за розміром крила: найменші – всього 15 сантиметрів, а великі гумомоторні – до півметра.

Змагання являли собою захопливе видовище, сповнене спортивного азарту, командного духу, цікавих здобутків у моделюванні літаків.

У завзятій боротьбі перше місце посіла команда авіамоделістів Будинку творчості дітей та юнацтва (керівник – Володимир Підуст).

В особистій першості місця розподілилися таким чином:

на дальність польоту
І місце здобув Данило Чуприн (БТДтаЮ),
ІІ місце – Тимофій Пометун (ЦПР та ДТ «Умка»),
ІІІ місце – Микита Радченко (БТДтаЮ);

на тривалість польоту:
І місце –Олександр Сковородка (БТДтаЮ),
ІІ місце – Іван Кіященко (БТДтаЮ),
ІІІ місце – Артем Печериця (Божедарівка);

гумомоторні моделі:
І місце – Ярослав Підуст (БТДтаЮ),
ІІ місце – Артем Печериця (Божедарівка);
ІІІ місце – Олександр Сковородка (БТДтаЮ).

Переможці отримали нагороди департаменту з гуманітарних питань міської ради та солодкі подарунки від депутата міської ради Костянтина Сауся.

Проведення таких змагань сприяє популяризації науково-технічної творчості серед учнівської молоді, наголошують у департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті