Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
23:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розпочалася 18-та чергова сесія Дніпровської міськради

Розпочалася 18-та чергова сесія Дніпровської міськради

15 лютого у Дніпрі стартувала 18-та чергова сесія міськради. У сесійній залі зареєструвався 61 народний обранець. Це перше засідання депутатів у 2017 році.

У зв'язку з тим, що очільник Дніпра Борис Філатов перебуває у службовому відрядженні, на сесії головує секретар міськради В'ячеслав Мішалов.

В ході засідання народні обранці планують ухвалити низку звернень до Кабінету Міністрів та Верховної ради України. У порядку денному також є розгляд питань, що стосуються цільових і комплексних ініціатив. Йдеться про програми «Картка дніпрянина», комплексну програму соціального захисту мешканців міста Дніпра на 2017-2021 рр. та програму зайнятості населення у місті до 2021 року.

Депутати також мають дійти згоди щодо увічнення пам'яті героїв полку «Дніпро-1» і ухвалити проект іменних стипендій міського голови активній молоді міста Дніпра.

Найбільшим у порядку денному є блок земельних питань. У ньому заявлено майже 200 пунктів.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (15.02.17 21:11): Я ща заплачу, какие все видданые справи. Тарифы повысили, проезд повысили, мост отремонтировали, фонтан на месте ильича бьет ключом, а привокзальная просто заглядение, а велодорожки с тротуарами просто шедевр. А особо хочу отметить всегородской ледяной каток, жодным попередникам этого не удавалось сделать.В добрый путь и удачных начинаний в вашей непростой работе! Все во благо и для блага горожан! Відповісти | З цитатою
Видео  (15.02.17 20:48): что было:
https://www.youtube.com/watch?v=BNN125Ls23w
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті