Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі під час ліквідації пожежі врятовано 10 осіб, з них одна дитина

У Дніпрі під час ліквідації пожежі врятовано 10 осіб, з них одна дитина

8 лютого о 03:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на території Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро на вулиці Маршала Малиновського.

За повідомленням до місця виклику було негайно направлено пожежно-рятувальні відділення 2-ї, 3-ї та 18-ї державних пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю на місце надзвичайної ситуації рятувальники з’ясували, що пожежа виникла у тамбурі на третьому поверсі. Вогнем були охоплені вхідні двері в тамбур, електрощиток, вхідні двері двох квартир та домашні речі та поверхом вище вогонь пошкодив вхідні двері квартири, електрощиток та домашні речі на площі приблизно 5 м2.

У зв'язку з сильним задимленням на місці пожежі працювало дві ланки газодимозахисної служби в апаратах для захисту органів дихання.

Вогнеборцями врятовано 10 осіб, з них одна дитина: 9 чоловік виведено в апаратах захисту дихання по сходовому маршу та 1 дитина врятована за допомогою автодрабини.

О 04:03 пожежу було локалізовано, а о 04:35 повністю ліквідовано.

До гасіння пожежі залучено 15 чоловік особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки державних пожежно-рятувальних частин 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Загальна площа пожежі склала 50 м2.

Причини пожежі та збитки встановлюються правоохоронними органами.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті