Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі дві переселенки, маючи нерухомість і депозитні рахунки в банку, отримували від держави допомогу

У Дніпрі дві переселенки, маючи нерухомість і депозитні рахунки в банку, отримували від держави допомогу

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно переселенки з окупованої території України за скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст.190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману).

Встановлено, що вказана особа у листопаді 2014 року, ввівши в оману працівників Управління праці та соціального захисту населення Соборної районної у м. Дніпро ради, не повідомила про наявність квартири у Києві площею понад 65 кв.м., паркомісця площею 15 кв.м. та отримувала щомісячну адресну допомогу внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання та оплату житлово-комунальних послуг.

З листопада 2014 по травень 2016 рр. зловмисниця незаконно отримала від держави грошову допомогу на загальну суму понад 40 тис грн. Судовий розгляд кримінального провадження триває.

Крім того, правоохоронними органами викрито ще одну переселенку, яка отримала державну грошову допомогу у розмірі майже 16 тис грн, маючи депозитні рахунки на загальну суму 123,5 тис грн та майже 1,9 тис доларів США.

Наразі їй повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 КК України. Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ну и ну  (09.02.17 10:46): По-моему, судить и штрафовать нужно тех, кто дал эту помощь, не проверив данные. Сейчас в декларациях практически невозможно утаить наличие жилплощади и крупного депозита. Принял декларацию - не проверил, не уточнил, не перепроверил - отвечай. Не ту страну назвали Гондурасом... Відповісти | З цитатою
Ольга  (09.02.17 07:00): Ну а зато те переселенцы которые не имеют ничего,живут постоянно в Днепре,приезжают вовремя для отметки в соцслужбы(даже с частичным параличем после инсульта),не получают ничего. Потому,что переехав в другой район,да ещё и в садоводческое общество нужно пройти с самого начала 100 кругов ада. Відповісти | З цитатою
zzz  (09.02.17 00:15): Депутаты и прочие "слуги народа" незаконно получили и получают в 1000 раз больше, и их не судят как преступников. Відповісти | З цитатою
Раиса V  (08.02.17 20:26): Удивительно, что наличие у него депозота в банке, и получение помощи, является преступлением. Или это, только у нас, в Днепре? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті